متن تست بازیگری- monologue for audition

متن تست بازیگری- monologue for audition

مونولوگ تست بازیگری چیزی که احتمالا برای آن اینجا هستید.احتمالا شما هم مانند اکثر بازیگران و کسانی که تست بازیگری دارند کلماتی مانند ” مونولوگ تست بازیگری ” یا ” متن تست بازیگری ” یا به اشتباه ” دیالوگ تست بازیگری” را در گوگل جستجو کرده اید و به نتیجه ای نرسیده اید. توی مقاله متن تست بازیگری 9 ویژگی یک متن تست بازیگری استاندارد را برشمردیم ( اگر مقاله متن تست بازیگری رو نخوندین اول اونو بخونین)

یکی از سوالات و درخواست هایی که بچه ها داشتن متن تست بازیگری و یا مونولوگ تست بازیگری ( یا به اشتباه دیالوگ تست بازیگری) بود.توی شروع سال جدید کلی متن اتود تک نفره برای تست بازیگری براتون تدارک دیدیم.امیدوارم براتون مفید باشه

متن تست بازیگری-monologue for audition

مونولوگ و دیالوگ اصن ینی چی؟

مونولوگ: تک‌گویی یا مونولوگ یکی از شگردهای ادبیات داستانی و هنرهای نمایشی است که در آن شخصیت داستان یا گویندهٔ شعر خطابه یا داستان یا وصف و درددلی را به تنهایی، خطاب به خود یا بینندگان و شنوندگان، عرضه می‌کند و در برابر دیالوگ قرار می‌گیرد.

دیالوگ: گفت‌وگو یا دیالوگ در مورد داستان، فیلم و نمایشنامه، یعنی همان گفتگوهای شخصیت‌ها در روایت که تابع ریزه کاری‌ها و قواعد مربوط به خود است. دیالوگ در مقابل مونولوگ (تک‌گویی) است.

حالا که با این دوتا واژه بیشتر آشنا شدین احتمالا متوجه شدین که ” مونولوگ تست بازیگری ” یا ” متن تست بازیگری” ، در مقایسه با ” دیالوگ تست بازیگری” درست تر است. حالا وقت آن است که به سراغ مونولوگ ها برویم اما قبل از آن باید چند نکته مهم در مورد آنها را بدانیم.

 

این مطلب هم مفیده برات
حافظه عاطفی در بازیگری

چند نکته مهم در مورد مونولوگ تست بازیگری :

نکته1 : مونولوگی را انتخاب کنید که مناسب شماست. چیزی مناسب سن و جنسیت. یعنی با 20 سال سن نقش یک پیرمرد را بازی کنید ( بهتر است بازی نکنید)

نکته 2: مونولوگ های شما باید ترجیحا کوتاه باشند. چرا که در تست بازیگری مسلما در حدود 1 الی 3 دقیقه زمان دارید و یک مونولوگ کوتاه خیلی مناسب تر است.

نکته3: مونولوگی را انتخاب کنید که در آن شخصیت یک هدف داشته باشد.یعنی مثلا حالتی که شخصیت شما چیزی از شخصیت دیگر بخواهد. این چنین مونولوگ هایی کمک می کنند که در لحظه باشید ( اگه معنی در لحظه بودن رو نمیدونی توی اینستاگرام در موردش صحبت کردم قراره یه مقاله هم توی سایت بنویسم براش).

نکته 4: مونولوگی را انتخاب کنید قوس داستانی داشته باشد و مخاطب را خسته نکند. ( مطلب متن تست بازیگری رو بخونی دقیق اونجا توضیح دادم اینو)

نکته 5: مونولوگی که انتخاب می کنید متناسب با تست بازیگری شما باشد یعنی برای یک کار کمدی یک مونولوگ کمدی انتخاب کنید و برای تست بازیگری یک کار درام بهتر است مونولوگ های درماتیک را انتخاب کنید.

نکته 6: شما حتمن قرار نیست توی تست خودتون دقیقا از همین مونولوگ ها استفاده کنید. می توانید از این مونولوگ ها ایده بگیرید و مونولوگ خودتان را بنویسید.

در زیر لیست مونولوگ ها رو براتون نوشتم و میتونین رو مورد دلخواه خودتون کلیک کنین. این نکته هم بگم که این لیست بروزرسانی خواهد شد و مونولوگ های دیگری هم به این لیست اضافه خواهد شد.

خبرنامه بازیگری آبان

9 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up

کتابچه تابستانه بازیگری

از لینک زیر رایگان دانلود کنید.
دانلود رایگان
close-link

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید