مازیار رفیق آبانه ( متاسفانه). این موجود گاه و بی گاه به آبان زنگ میزنه و با پررویی تمام میگه مالیات رو بده بیاد و قصد داره وقتی بازیگر بزرگی شد پول آبان رو بهش پس بده و معتقده : برای رفاقت باید خرج کرد!!!
1-با هدف پولدار شدن به سمت بازیگری نیایید.
همان طور که قبلا هم در مقاله « چرا می خواهید بازیگر شوید؟» اشاره کردیم، هیچ زمان با هدف پول به سمت بازیگری نیایید. شما برای بازیگر شدن در 4 الی 5 سال اول، نه تنها هیچ دریافت مالی نخواهید داشت بلکه باید برای آموزش و… هزینه کنید.
شاید دیدن بازیگران مشهور با ماشین های گران قیمت و شرایط مالی فوق العاده شما را وسوسه کرده باشد که به سمت این حرفه بیایید که هم شهرت زیادی داشته باشید و هم پول زیادی به جیب بزنید اما باید به این نکته توجه کنید که هر کدام از این ستاره ها سال هاست که در زمینه بازیگری زمان گذاشته اند و فعالیت کرده اند تا به اصطلاحا به « بازیگر چهره» تبدیل شده اند.
تعداد این بازیگران ، که دستمزد بالا دریافت می کنند در بهترین حالت 30 نفر است و ما هزاران بازیگر تئاتر و تلوزیون داریم که درآمد بسیار اندکی دارند.
به این نگاه نکنید که نوید محمد زاده برای یک فیلم 10 میلیارد دستمزد می گیرد. به این نگاه کنید که این بازیگر 10 سال تئاتر کار کرده است و زمان گذاشته است و بعد از آن دیده شده است .
پس اگر برای پول می خواهید بازیگر شوید سخت در اشتباه هستید. به شما قول میدهم 10 سال روی هر کار دیگری زمان بگذارید نتیجه بهتری خواهید گرفت.
2-سواد مالی خودتان را بالا ببرید.
بارها در پیج اینستاگرام و سایت در مورد بالا بردن سواد مالی بازیگران صحبت کرده ایم. سواد مالی چیزی نیست که در مدرسه و یا دانشگاه به شما آموزش دهند. از طرفی شما با توصیه های غیرتخصصی والدین خودتان هم روبرو خواهید شد. بالا بردن سواد مالی در این شرایط اقتصادی اهمیت بسیار بیشتری دارد. و وظیفه بالا بردن سواد مالی تان به عهده خودتان است. متاسفانه در بین هنرمندان افراد بسیار کمی پیدا می شوند که روی سواد مالی خودشان کار کرده باشند. توصیه میکنم حتما در مورد مباحث مالی کتاب بخوانید و آموزش ببنید. می توانید با کتاب دید اقتصادی نوشته پیتر شیف شروع کنید.
3- برنامه ریزی مالی داشته باشید.
احتمالا برایتان پیش آمده باشد که یک عصر بیرون رفته باشید و شب هنگام برگشتن از دیدن موجودی کارت خودتان تعجب کرده باشید. توصیه می کنم به عنوان بازیگر برای دخل و خرج خودتان برنامه ریزی داشته باشید. سعی کنید هزینه های غیرضروری را تا جایی که می توانید کم کنید و پول هایتان را برای بالا بردن سواد و بهتر کردن بازی خودتان صرف کنید. اپلیکیشن های حسابداری شخصی مفیدی هستند که در این زمینه می توانند به شما کمک کنند.
4- هر کلاس بازیگری ثبت نام نکنید!
بسیاری از هنرجویان به دلیل شهرت یک بازیگر در کارگاه های بسیار گران شرکت می کنند. آن هم در شروع کار که تجربه و سواد بازیگری بالایی ندارند و همین باعث می شود از کلاس بهره خوبی نبرند و دیده هم نشوند و دچار مشکلات مالی و افسردگی بعد از کلاس بشوند. دقت کنید که کلاس های بازیگری گران قیمت باید حکم بازاریابی برای شما داشته باشند و تصور نکنید قرار است مباحث فضایی به شما آموزش داده شود. پس حتما قبل از شرکت در این سبک کلاس ها، در مورد آن تحقیق کنید.
به بازیگران آینده توصیه میکنم مقاله « کلاس بازیگری، کدومش؟» را بخوانید.
5- مشکلات مالی بازی شما را ضعیف می کند.
دقت کنید که اگر مشکلات مالی خودتان را حل نکنید در بازیگری خودتان هم دچار مشکل خواهید شد و نمی توانید با تمرکز کامل روی نقش های خودتان زمان بگذارید. پس باید مسائل مالی خودتان را رفع کنید که با تمرکز و خلاقیت بیشتری بازی کنید. اگر مشکلات مالی خودتان را رفع کنید آرامش ذهنی شما به بالا رفتن کیفیت بازی شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد.
8 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
عالی آبان جان🍎💛
دقیقاً همینه خداقوت بهت آبان❤️
مشغله ذهنی تا وقتی که مشکل مالیت رو حل نکنی داغونت میکنه..
کاش بیشتر توضیح بدی مثال بزنی خیلیا هم هستن چسبیذن تئاترو منبع مالی نداشتنه اذیته کاش توضیح بدی چ کارایی مناسبه چ استارت اپی یا چه چیزی و چجوری
مقاله جدیدی که بزودی میذارم رو بخون بازیگر جان… همچنین کتابچه هم داریم در این مورد
سلام آبان
ممنون از مقاله هایی که برامون میزاری
سلام آبان
ممنون بابت مقاله هایی که میزاری
خداقوت 🌺
سلام
من یک تازه وارد هستم
مقالهاتون هم خیلی خوبن ولی زیادن نمیدونم از کدوم مقاله شروع کنم که به ترتیب باشه و گم نکنم
میشه کمکم کنید؟
سلام من یک تازه وارد هستم
مقالهاتون خیلیییی خوبن ولی زیادن و من نمیدونم اول از کدوم مقاله شروع کنم که به ترتیب باشه و گمراه نشم !
میشه کمکم کنید؟