talk whit camera - صحبت با دوربین

talk whit camera - صحبت با دوربین

 صحبت با دوربین موضوعی است که تنها بازیگران نیستند که با آن درگیر هستند. بسیاری از افراد برای کار ، تجارت یا برقراری ارتباط با دوستانشان با دوربین ها صحبت می کنند.خواه شما یوتیوبر یا بلاگر باشید و یا یک مدرس ،مجری یا بازیگر باشید باید در مقابل دوربین قرار بگیرید.

وقتی برای اولین بار در جلوی دوربین قرار می گیری و بعدش فیلم خودت رو می بینی احتمالا ناامید میشی از خودت ولی نگرانش نباش.کاملا عادیه. اصن روایت داریم فیلم اولت افتضاح نشه حرام است کلا. پس نگران نباش ، روز به روز بهتر میشی.

talk whit camera - صحبت با دوربین

باید بتوانید هنگام صحبت با دوربین راحت باشید . گرفتن فیلم آسان است ، اما ایجاد مهارت برای مکالمه با دوربین می تواند برای شما چالش باشد. با نکات این مقاله و با کمی تمرین می توانید صحبت با دوربین خود را بهبود ببخشید.

1- صحبت با دوربین را تمرین کنید.

فقط سعی کنید به صحبت با دوربین عادت کنید. چند بار فرصت انجام این کار ، تجربه ابتدایی و سطح راحتی شما را فراهم می کند.در ابتدا زیاد نگران جزئیات کوچک نباشید ، فقط کمی وقت بگذارید و با دوربین صحبت کنید. مثل همیشه با خیال راحت گند بزنید!!!

2- فیلم خودتان را نگاه کنید.

 صحبت با دوربین خود را ضبط کنید تا بتوانید آن را پخش کنید و ببینید که ظاهر و صدایتان چگونه است. سعی کنید با صدای معمولی صحبت کنید و ویدئو خودتان را تحلیل کنید و در هر ویدئو سعی کنید بهتر شوید.

talk whit camera - صحبت با دوربین

3-وانمود کنید که با یک دوست صحبت می کنید.

به لنز دوربین نگاه کنید و وانمود کنید که این بهترین دوست شما است. سعی کنید در مورد افرادی که ممکن است این ویدئو را تماشا کنند فکر نکنید و درباره بهترین دوست خود که در حال تماشا است فکر کنید.فکر کردن در مورد صحبت با یک دوست می تواند فیلم شما را صمیمی تر و آرامتر کند.

 

این مطلب هم مفیده برات
تفاوت بازیگری تئاتر و سینما (1)

4-فیلم های تمرینی خود را بصورت آنلاین قرار دهید.

می توانید فیلم های تمرینی خود را در یوتیوب یا شبکه های اجتماعی دیگر قرار دهید و از دیگران بازخورد بگیرید و نظر آنها را جویا شوید.سعی کنید انتقادات سازنده ای که به شما می شود را بررسی کنید. هر انتقادی سازنده نیست و خیلی از آنها هم شاید شبیه تعارف یا روحیه دادن باشد. از کسی که می گوید خوب است بپرسید دقیقا کجایش خوب است؟ و یا کجای آن بد است. هر کس نظر داد باید توضیحش هم بدهد!!!

talk whit camera - صحبت با دوربین

5- سخنرانی خود را برنامه ریزی کنید.

به آنچه می خواهید بگویید فکر کنید و طرح کلی از ایده های اصلی را بیان کنید. شما به یک متن کامل نیازی ندارید اما نوشتن کلیات سخنرانی، به شما کمک می کند تا از به یاد داشتن نکات اصلی اطمینان داشته باشید .از طرفی برنامه ریزی بر اساس ایده ها در هنگام صحبت با دوربین ، گفتار شما را واضح تر کرده و به اعصاب کمک می کند.

6-از زبان ساده استفاده کنید.

از کلماتی که اکثر مردم نمی دانند از جمله کلمات طولانی و غیرمعمول و کلماتی که مخصوص حوزه کاری یا تخصصی شما هستند ، خودداری کنید. هنگام صحبت با دوربین،اگر موضوعی که در مورد آن صحبت می کنید دارای اصطلاحات زیادی است ، سعی کنید به جای آن از زبان روزمره استفاده کنید.
از کلمات اختصاری یا نام مستعار خودداری کنید. برای مثال به جای “بهینه سازی وب سایت” بگویید “باعث می شود وب سایت شما به خوبی کار کند.

talk whit camera - صحبت با دوربین

 

7-به درستی تلفظ کنید.

در غیر این صورت مردم ممکن است شما را مسخره کرده وحتی ممکن است تماشای فیلم شما را متوقف کنند. کلمات را واضح و صحیح تلفظ کنید. اگر مطمئن نیستید که چگونه یک کلمه را بگویید ، آن را جستجو کنید یا اصلاً آن را نگویید.

8-آرام و شمرده صحبت کنید.

بسیاری از افراد وقتی استرس میگیرند خیلی سریع صحبت می کنند.هنگام صحبت با دوربین اطمینان حاصل کنید که به آرامی صحبت کنید تا مخاطبان بتوانند  حرف ها و ایده های شما را دنبال کنند.

9- جملات کوتاه و واضح را انتخاب کنید.

جمله های کوتاه هم راحت تر گفته می شوند و هم درک آنها آسان تر است. اگر مدت زیادی طول بکشد تا جمله را کامل کنید ، بیننده ممکن است نظر و جمله شما را از دست بدهد.از هر جمله برای انتقال یک ایده کوتاه استفاده کنید.گفتن جملات طولانی تر سخت است زیرا ممکن است نفس شما کم شود.  هنگام صحبت با دوربین ،جملات کوتاه تر ، گفتار شما را طبیعی تر نشان می دهد.افرادی که فیلم تماشا می کنند ممکن است کارهای دیگری مانند خوردن ناهار را انجام دهند. ایده های خود را برای جلب توجه کوتاه و واضح بیان کنید.

talk whit camera - صحبت با دوربین

 

این مطلب هم مفیده برات
استعداد بازیگری چیست؟

10- اول نفس بکش.

قبل از شروع صحبت با دوربین ، چند نفس عمیق بکشید. این کار باعث آرامش اعصاب شما می شود و به شما کمک می کند هنگام صحبت کردن ، طبیعی تر نفس بکشید.

11-ارتباط چشمی برقرار کن.

به لنز دوربین نگاه کنید تا با مخاطب خود ارتباط چشمی برقرار کنید. این به شما کمک می کند تا با بینندگان خود ارتباط برقرار کنید.در صورت نگاه کردن به افراد دیگر در فیلم ، به آنها توجه کنید زمانی که در حال صحبت کردن هستند. هنگام صحبت با دوربین به اشیایی که در موردشان صحبت می کنید نگاه کنید. اگر محصولی را در دست دارید یا به نمایش می گذارید ، هنگام صحبت در مورد آن ، به آن نگاه کنید.

talk whit camera - صحبت با دوربین

 

12- پس زمینه ای را انتخاب کنید.

مطمئن شوید که در مقابل پس زمینه ایستاده اید که به نظر خوب می آید. پس زمینه ای را انتخاب کنید که تمیز باشد و باعث حواس پرتی نشود. پس زمینه باید ساکن باشد. اگر همه چیز پشت سر شما در حال حرکت باشد ، حواس شما را پرت خواهد کرد.پس زمینه می تواند یک تنظیمات را منتقل کند. قفسه کتابی که پشت سر شما قرار دارد جالبتر و مهمتر از یک دیوار خالی است بدون اینکه خیلی حواس شما را پرت کند.

13-لباس مناسب بپوشید.

لباسی متناسب با موضوعی که در مورد آن صحبت می کنید و هدف فیلم شماست،بپوشید. اگر فیلم شما مربوط به تجارت است ، از لباسی که در هنگام تجارت می پوشید استفاده کنید.برای یک ویدیوی دوستانه در مورد پیدا کردن دوستان جدید ، لباسی را بپوشید که هنگام معاشرت با دوستانتان می پوشید. هنگام صحبت با دوربین از هر گونه لباس هایی که باعث حواس پرتی می شوند و یا الگوهای پیچیده ای دارند، خودداری کنید.

talk whit camera - صحبت با دوربین

 

این مطلب هم مفیده برات
گریه در بازیگری

14- از زبان بدن استفاده کنید.

نحوه نگه داشتن بدن و بازوها می تواند تغییر بزرگی ایجاد کند.صاف بایستید و شانه ها را به عقب نگه دارید تا مطمئن به نظر برسید.متعادل بمانید وزن خود را از یک سمت به طرف دیگر تغییر ندهید و دست و پا نکنید.از دستان خود جهت هدایت توجه بیننده یا انتقال احساسات و تأکیدها استفاده کنید و آنها حرکت دهید.
دستان خود را قابل مشاهده نگه دارید. قرار دادن دست در جیب یا پشت خود ممکن است عصبی یا غیرقابل اعتماد جلوه کند.

15-…… 

 در هنگام صحبت با دوربین دیگه چی رو رعایت کنیم؟ این مورد رو شما بگین.

میدونستی که نظراتت و پیشنهاداتت برامون مهمه و بهمون کمک میکنه؟!

خبرنامه بازیگری آبان

24 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • برای مورد 15 به نظرم فک نکنیم که میخوایم جمله ی بعدیمون رو چطوری بگیم یا مثلا کجای جمله آسان گذاری رو رعایت کنیم چون این باعث میشه که از کل موضوع غافل بشیم و جمله های بعدی یادمون بره در نتیجه گند میزنیم به همین سادگی و راحتی😂💔

    پاسخ
  • خیلی عالی بود .خسته نباشید 🌺😍

    پاسخ
  • مثل همیشه عالی و درجه یک…ممنون

    پاسخ
  • مثل همیشه عالی و درجه یک

    پاسخ
  • وقتی حالمون بده ویدیو ضبط نکنیم چون حس بد ما ناخودآگاه به بیننده منتقل میشه

    پاسخ
  • مرسی ابان💙
    دوستان به پیج اینستاگرامش سر بزنید
    موفق میشید✌💙

    پاسخ
  • عاااالی بود ابان جان

    پاسخ
  • میشه بگید چجوری سواد بازیگریمون و بالا ببریم؟و اینکه توی کانال تلگرامتون نمایشنامه هست ولی فیلمنامه نیست،میشه لطفا فیلمنامه هم بزارید؟
    ممنون

    پاسخ
  • میشه بگید چجوری سواد بازیگریمون و بالا ببریم؟

    پاسخ
    • با مطالعه اصول و روش بازیگری و سبک ها و…
      همین مقالات + کتاب های بازیگری و دوره های مختف میتونی خیلی کمک کننده باشه

      پاسخ
  • سلام سبک شخصی در بازیگری میگن یعنی چی؟ منظورم سبک های بازیگری مثل استانیسلاوسکی و آدلر نیست. منظورم اینه چگونه یک فرد به سبک مورد نظر خودش میرسه

    پاسخ
    • با تمرین سبک های مختلف بازیگری و ترکیب و امتحان انواع اونها ، میتونیم سبک مورد نظر خودمون که توش راحت تر بهتر عمل میکنیم رو انختاب کنیم و از اون شیوه استفاده کنیم (زمان میبره )

      من خووم هنوز سبکمو پیدا نکردم😁😅
      ولی درکل این چیزی بود که از خوندن مقالات به دست اوردم گفتم شاید واستون مفید باشه

      پاسخ
      • آبان سلام. اولا خسته نباشید و دوما ممنون بابت مقاله های که می‌نویسی🥹
        برای مورد ۱۵ ام میشه به این کرد که بیان ما مونوتن نباشه تا مخاطب مون خسته نکنیم.
        باید هراز گاهی با بیانمون بازی کنیم که مخاطب تا آخرین کلمه مارو بشنوه!

        پاسخ
  • سلام مونولوگ یعنی چی ؟

    پاسخ
    • مقاله مونولوگ از داخل همین سایت میتونه خیلی کمکت کنه….
      مونولوگ یعنی صحبت کردن یک شخص و ارائه داستان و… (تک گویی) یعنی فقط خودت حرف پیزنی و به مخاطب ارائه میدی و بازیگر مقابل نیست که چیزی بگه …وقتی بازیگر مقابلم صحبت کنه و جوابگو باشه اون میشه دیالوگ …
      باز واسه توضیح بهتر و دقیق تر مقاله رو بخونید

      پاسخ
  • 🌹🌹🌹🙏🏻

    پاسخ
  • جوجه اردک زشت
    اکتبر 6, 2021 4:08 ق.ظ

    بسیار عالی
    مقاله ای پر از مطالب مفید😍🌹

    پاسخ
  • واقعا عالی بود آبان مثل همیشه
    ممنونم ازت
    منتظر آموزش های جذاب بعدیت هستیم✨

    پاسخ
  • دمت گرم برای این نکات مفید😍

    پاسخ
  • عالیییی بود آبان جان
    خیلی متشکرم بابت تمام زحماتت و مقالات نابت

    پاسخ
  • اناهیتا خدادادی
    اناهیتا خدادادی
    مارس 4, 2023 8:12 ب.ظ

    مثل همیشه بینظیر و مفید🌹🌹🌻

    پاسخ
  • زاویه و نور دوربین هم رعایت بشه ک چهره و بدن مشخص باشه،جایی ک سرو صدا نباشه یا کمتر باشه ک صدا بطور واضح ب مخاطب برسه

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up

کتابچه « چگونه بازیگر شویم؟»

از لینک زیر رایگان دانلود کنید.
دانلود رایگان
close-link

دانلود

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید